BALIKESİR / BANDIRMA - Bandırma Halk Eğitimi Merkezi

Kas

Okulumuz Aile Birliği' nin 2022/2023 eğitim Öğretim yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Ekim 2022 Salı günü saat 11:00' da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşmiştir.

Kas

MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE MERKEZ BİNAMIZDA AÇILMIŞ VE HALEN DEVAM ETMEKTE OLAN GELENEKSEL TÜRK İŞLEMELERİ KURSUMUZDAN GÖRSELLER HABERİMİZDE YER ALMAKTADIR.

Ekm

Bugün geçmişimizden aldığımız güçle, ezelden ebede büyük umutlar ve emin adımlarla birlik ve beraberlik içerisinde yürürken, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "Türk Milletinin Karakterine ve Geleneklerine En Uygun İdare" olarak ifade ettiği geleceğimizin teminatı, dirilişin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. Yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bu anlamlı günde, öncelikle; binlerce yıllık şanlı tarihimiz boyunca her dem yeniden doğuşlara ve şanlı yürüyüşlere imza atmış olan, başta; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük ATATÜRK ve onun kahraman silah arkadaşları olmak üzere şanlı ecdadımızı, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, rahmet; minnet ve şükranla yâd ediyor, aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı içtenlikle kutluyoruz.

Ekm

BANDIRMA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNCE 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ BİGEP KAPSAMINDAKİ ÇALIŞMALARIMIZ ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR. ÖDÜLLENDİRİLEN PERSONELİMİZE KURUM MÜDÜRÜMÜZ CÜNEYT TAŞKIN TARAFINDAN BELGELERİ TAKDİM EDİLMİŞTİR.

Ekm

BANDIRMA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ BİNAMIZDAKİ KURSİYERLERE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN DR. PINAR ÖZDEMİR TARAFINDAN EKİM AYI MEME KANSERİ FARKINDALIK  KONULU SEMİNER DÜZENLENMİŞTİR. ETKİNLİĞİMİZDEN GÖRSELLER HABERİMİZDE YER ALMAKTADIR.

Ağu

Açık Öğretim Lisesi 2022-1 Dönemi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 22 AĞUSTOS 2022 - 7 EKİM 2022 günü mesai bitiminde sona erecektir.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM YENİ KAYIT ve KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

ÖĞRENCİ BAŞVURULARI:

27 AĞUSTOS 2022 - 2 EYLÜL 2022 TARİHLERİ ARASINDADIR.

GEÇ KALMAYIN !

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ MÜRACAATLARI;

01 AĞUSTOS 2022 İLE 31 AĞUSTOS 2022 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

Tem

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2021-3.DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞ VE İŞLEMLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Açık Öğretim Kurumları 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 3. Dönem Sınavları

20 Temmuz  2022  tarihi saat 09:30'dan - 29 Temmuz 2022 tarihi saat 23:59'a kadar online (çevrim içi) olarak yapılacaktır.

Tem

Kurum binamız, dersliklerimiz, atölyelerimiz gibi alanlar ve öğretim materyalleri engelli bireylerin kullanabileceği şekilde düzenlenmiştir.

Bina girişimizde engelli asansörümüz ve yine bina içerisinde engelli asansörümüz mevcuttur. Ayrıca engellilere yönelik tuvalette bulunmaktadır.

Tem

Kültürümüzün en önemli yaşayan değerlerinden, halk oyunlarının korunması, gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktarılması, geniş kitlelere tanıtılıp, yayılması amacıyla Merkezimiz tarafından okullarımızda açmış olduğumuz kurslarımızdan oluşan 12 ekip Müdürlüğümüz bahçesinde gerçekleşen etkinlik ile halkımıza Halk Oyunları şöleni yaşattı. Etkinliğimizde görev alan tüm öğrencilerimize ve eğitmenlere, gösterileri izleyen Bandırma halkına teşekkür ederiz.

Tem

Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Akreditasyon Projeleri (KA121-ADU) kapsamında Kurumumuz İngilizce Öğretmeni Özgür BOZKURT, sınıf öğretmeni Serhat AKSOY eğitim ve iş başı gözlem için Çek Cumhuriyeti / Prag' a gidiyor.