BALIKESİR / BANDIRMA - Bandırma Halk Eğitimi Merkezi

Ara

YILBAŞI HEDİYELİK EŞYA VE GIDA KERMESİMİZ 26-27-28 ARALIK TARİHLERİNDE MERKEZ BİNAMIZDA DEVAM EDECEKTİR. TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR. 27 ARALIK PAZARTESİ BAŞLAYAN KERMESİMİZDEN GÖRSELLER HABERİMİZDE YER ALMAKTADIR.

Ara

Müdürlüğümüzce merkez binamızda açılmış ve halen devam etmekte olan AŞÇI ÇIRAĞI kursumuzdan görseller ve kursumuz hakkında bilgi haberimizde yer almaktadır.

Ara

Ailenin ve devamında toplumun sağlığının korunmasına katkı sağlamak; aile içi ilişkiler, ev yönetimi ve çocukların davranış yönetimlerine rehberlik edilmesi vb. hedeflerle Sayın Cumhurbaşkanımızın Değerli Eşi Emine ERDOĞAN Hanımefendinin himayelerinde, Bakanlığımız tarafından yürütülen ve Halk Eğitimi Merkezimizce açılmış olan Aile Okulu Projesi Bandırma Basınında..

Ara

Bandırma Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce Aile Okulu projesi kapsamında açılan kurslarımız İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mutlu ASLAN tarafından ziyaret edilmiştir. Proje kapsamındaki eğitici eğitmenlerimiz ve kursiyerlerimizle projenin amacı, kapsamı ve hedefleri doğrultusunda paylaşımlarda bulunmuştur. Kendisine nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Ara

Bandırma Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce; Cumhuriyet İlkokulunda açılmış olan Aile Okulu Eğitimlerimizden görseller ve kurs içeri hakkında bilgi haberimizde yer almaktadır.

Ara

Bandırma Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce; Zübeyde Hanım Anaokulunda açılmış olan Aile Okulu Eğitimlerimizden görseller ve kurs içeri hakkında bilgi haberimizde yer almaktadır.

Ara

Müdürlüğümüzce açılan ve halen devam etmekte olan Aile Okulu Eğitimlerimizden görseller ve kurs içeri hakkında bilgi haberimizde yer almaktadır.

Ara

Müdürlüğümüzce açılmış olan Pastacı Çırağı kursumuz tarafından gerçekleştirilen Kermesimizden görseller haberimizde yer almaktadır.

Ara

İL TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ İLE PLANLANARAK AÇMIŞ OLDUĞUMUZ UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ EL SANATLARI KAPSAMINDA OLAN KEÇE AKSESUARLARI YAPIMI KURSUMUZDAN GÖRSELLER HABERİMİZDE YER ALMAKTADIR.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder ve Devlet Adamı Atatürk'ün 24 Kasım 1928`de Millet Mektepleri Teşkilâtının Genel Başkanlığı ile Başöğretmenliği kabul ettiği günde, doğumunun 100. yıl dönümü olan 1981 yılından bu yana kutladığımız bir "Öğretmenler Günü" nü daha kutlamanın mutluluğu içindeyiz.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 84'ncü yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz. Tören programımızdan görseller haberimizde yer almaktadır.

Kas

MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE MERKEZ BİNAMIZDA AÇILMIŞ VE HALEN DEVAM ETMEKTE OLAN GİYİM AKSESUARLARI DİKİMİ KURSUMUZDAN GÖRSELLER HABERİMİZDE YER ALMAKTADIR.

Kas

MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE MERKEZ BİNAMIZDA AÇILMIŞ VE HALEN DEVAM ETMEKTE OLAN EL NAKIŞI KURSUMUZDAN GÖRSELLER HABERİMİZDE YER ALMAKTADIR.