May

Balıkesir'in eğitim kalitesini ve başarısını yükseltmek için Balıkesir Valiliği öncülüğünde uygulamaya konulan "Başarıyı İzleme Ve Geliştirme Projesi" (BİGEP) kapsamında yürütülen Yetenekleri keşfet projesi ile Ali Fahri İşeri İlkokulundaki 4.sınıf çocuklarımızı Ebru Sanatı ile tanıştırdık. Faaliyetimizden görseller haberimizde yer almaktadır. Bigep kapsamında Yeteneklerini Keşfet projimizde bize katkıda bulunan el sanatları eğiticimiz Zekiye TATLI' ya teşekkür ederiz.

May

Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA), keneler tarafından taşınan Bunyaviridae ailesine bağlı Nairovirüs grubuna ait bir virüsle oluşan ateş, halsizlik, iştahsızlık, kas ağrısı, baş ağrısı, bulantı, kusma, ishal ve ağır vakalarda kanama gibi bulgular ile seyrederek ölümlere neden olabilen zoonotik (hayvanlardan insanlara bulaşan) karakterli bir enfeksiyon hastalığıdır.

Müdürlüğümüzce merkezimiz öğretmen ve kursiyerlerine  Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hakkında seminer düzenlenmiştir. Semineri gerçekleştiren öğretmenimiz Çiler KORULU' ya teşekkür ederiz. Etkinliğimizden görseller haberimizde yer almaktadır.

Nis

Kurum bünyesinde açtığımız kurslarda görev yapan eğiticilerimize Oryantasyon Eğitimi kapsamında kurum kültürü, protokol kuralları, ölçme ve değerlendirme konularında idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından bilgilendirme yapılmıştır.

Nis

Müdürlüğümüzce açılmış olan Aşçı Çırağı ve Pastacı Çırağı kurslarında  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklarımız mutfağa girdiler ve hünerlerini sergilediler.  Etkinliğimizden görseller haberimizde yer almaktadır.

Nis

Sevgili Çocuklar;   Sizler, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızın güçlü kollarısınız. Bu bakımdan sizlerin sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeniz en büyük arzumuzdur.   Sizleri çok seviyor ve sizlere güveniyoruz.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı Kalite Takip Sistemi Eylem Planına yönelik olarak Kurumsal kapasitenin geliştirilmesi ve fiziki imkânların iyileştirilmesi kapsamında İlçemiz Doğruca Mahallesinde atıl durumda olan Doğruca İlkokulu; kurs merkezi olarak düzenlerek, Elde Beyaz İş kursu açılmıştır. 2020-2021 eğitim öğretim yılından bu yana söz konusu atıl durumdaki okul binasında kurslarımız açılmaktadır. Hali hazırda devam eden 23.02.2022 tarihinde başlayan, 05.05.2022 tarihinde sona erecek kursumuzda mahalle sakinleri öğretime devam etmektedir.

Nis

BANDIRMA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE AİT HABER, DUYURU VE İÇERİKLERİ RESMİ SİTEMİZDEN ÖĞRENEBİLECEĞİNİZ GİBİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN DA BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. HEM RESMİ SİTEMİZ HEM DE SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ GÜNCEL TUTULMAKTADIR.

BİZİ TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN !

Nis

Müdürlüğümüzce açılan Seramik Biçimlendirme ve Yağlı Boya Resim kursiyerleri tarafından yapılan çalışmaların ortak sergisi 15 Nisan 2022 Cuma günü saat 17:30' da Sayın Kaymakamımız Engin AKSAKAL' ın katılımlarıyla açılmıştır. Sergimiz Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar Sergi Salonunda 15-20 Nisan 2022 tarihleri arasında devam edecektir. Tüm halkımız davetlidir. Sergimizden görseller haberimizde yer almaktadır.

Mrt

Tarihin en ihtişamlı direniş destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünü büyük bir onur, övünç ve heyecanla kutluyor, şehitlerimizi rahmetle yâd ediyoruz.

Yurdun dört bir yanından gelen yüz binlerce vatan evladının, dirayet ve cesaretle dünyaya meydan okuduğu kutlu yer Çanakkale; vatanımızın ve milletimizin kurtuluşu için canlarını feda eden isimsiz kahramanların bizlere mukaddes emanetidir.

Çanakkale'de istiklâli ve istikbali için yekvücut olarak düşmana geçit vermeyen o yeniden diriliş ruhunu ebediyen yaşatacak, temsil ettiği manadan asla vazgeçmeyecek, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz.

İnancın, fedakârlığın ve azmin sembolü olan bu muazzam zaferin yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize Cenab-ı Hakk'tan rahmet diliyor; saygıyla, minnetle anıyoruz.

Mrt

Balıkesir'in eğitim kalitesini ve başarısını yükseltmek için Balıkesir Valiliği öncülüğünde uygulamaya konulan "Başarıyı İzleme Ve Geliştirme Projesi" (BİGEP) kapsamında yürütülen Yetenekleri keşfet projesi ile Yeni Yenice İlkokulundaki çocuklarımızı Ebru Sanatı ile tanıştırdık. Ebru sanatı ile ilk defa tanışan çocuklarımız ile yaklaşmakta olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Gününü kutladık.

Faaliyetimizden görseller haberimizde yer almaktadır. Bigep kapsamında Yeteneklerini Keşfet projimizde bize katkıda bulunan el sanatları eğiticimiz Zekiye TATLI' ya ve Yeni Yenice İlkokulu sınıf öğretmeni Alev SUNGUR' a teşekkür ederiz.

Şbt

BANDIRMA SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRÜ NEZİHA BÜYÜKSOLAK VE PSİKOLOJİK DANIŞMAN BUKET CORUK TARAFINDAN MÜDÜRLÜĞÜMÜZ KURSİYERLERİNE MEDYA, MEDYAYA DAİR TEMEL BİLGİLER ile MEDYA İÇERİĞİNİN OLUŞUM SÜRECİ ve AŞAMALARI  KONULARINDA SEMİNER VERİLMİŞTİR. SEMİNERİMİZDEN GÖRSELLER HABERİMİZDE YER ALMAKTADIR.

BANDIRMA SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRÜ NEZİHA BÜYÜKSOLAK VE PSİKOLOJİK DANIŞMAN BUKET CORUK' A EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

BANDIRMA SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRÜ NEZİHA BÜYÜKSOLAK VE PSİKOLOJİK DANIŞMAN BUKET CORUK TARAFINDAN MÜDÜRLÜĞÜMÜZ KURSİYERLERİNE MADDE BAĞIMLILIĞI, ÇOCUK VE ERGEN SAĞLIĞI İLE RUH SAĞLIĞI KONULARINDA SEMİNER VERİLMİŞTİR. SEMİNERİMİZDEN GÖRSELLER HABERİMİZDE YER ALMAKTADIR.

Şbt

Balıkesir'in eğitim kalitesini ve başarısını yükseltmek için Balıkesir Valiliği öncülüğünde uygulamaya konulan "Başarıyı İzleme Ve Geliştirme Projesi" (BİGEP) kapsamında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce,  Bandırma İmam Hatip Ortaokulu Robotik-Kodlama atölyesinde açmış olduğumuz ve halen devam eden "Blok Temelli Robotik Kodlama" kursumuzun 2.dönem etkinliklerinden görseller haberimizde yer almaktadır.