Ock

BALIKESİR'İN EĞİTİM KALİTESİNİ VE BAŞARISINI YÜKSELTMEK İÇİN BALIKESİR VALİLİĞİ ÖNCÜLÜĞÜNDE UYGULAMAYA KONULAN "BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ" (BİGEP) KAPSAMINDA; 2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE "BANDIRMA HALK EĞİTİMİ İLE 1 AYDA 1 EĞİTİM" İSİMLİ ETKİNLİK PLANLANMIŞTIR. 18 OCAK 2022 SALI GÜNÜ, SAAT 14:00' DA BARIŞ MANÇO MANÇO KÜLTÜR MERKEZİ MELİH ÇINAR SERGİ SALONUNDA SÖZ KONUSU PROJE İÇERİĞİNDE YER ALAN "OTANTİK ESİNTİLER 2" ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞMİŞTİR. YAPMIŞ OLDUĞUMUZ ETKİNLİK İLE İLGİLİ GÖRSELLER HABERİBİZDE YER ALMAKTADIR.
ETKİNLİĞİMİZDE EMEĞİ GEÇEN VE KATILIM SAĞLAYAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

BALIKESİR'İN EĞİTİM KALİTESİNİ VE BAŞARISINI YÜKSELTMEK İÇİN BALIKESİR VALİLİĞİ ÖNCÜLÜĞÜNDE UYGULAMAYA KONULAN "BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ" (BİGEP) KAPSAMINDA; 2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE "BANDIRMA HALK EĞİTİMİ İLE 1 AYDA 1 EĞİTİM" İSİMLİ ETKİNLİK PLANLANMIŞTIR. 18 OCAK 2022 SALI GÜNÜ, SAAT 14:00' DA BARIŞ MANÇO MANÇO KÜLTÜR MERKEZİ MELİH ÇINAR SERGİ SALONUNDA SÖZ KONUSU PROJE İÇERİĞİNDE YER ALAN  "OTANTİK ESİNTİLER 2" ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ. TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

Ara

Müdürlüğümüzce açılmış olan Aşçı Çırağı ve Pastacı Çırağı kursları kursiyerlerince hazırlanan Yılbaşı Gıda Kermesimizden görüntüler haberimizde yer almaktadır. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz.

Ara

Açık Öğretim Lisesi 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı  2021-2 Dönemi İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme İş ve İşlemleri ile ilgili Genel Kapsamlı Duyuru

Ara

Bandırma Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Bandırma İlçe Sağlık Müdürlüğü /Kanser Erken Teşhis - Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) işbirliği ile "GEÇ KALMA" projesi.

Ara

Müdürlüğümüzce açılmış ve halen devam etmekte olan Web Tasarım kursumuz hakkında bilgi ve kursumuzdan görseller haberimizde yer almaktadır.

Ara

BALIKESİR'İN EĞİTİM KALİTESİNİ VE BAŞARISINI YÜKSELTMEK İÇİN BALIKESİR VALİLİĞİ ÖNCÜLÜĞÜNDE UYGULAMAYA KONULAN "BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ" (BİGEP) KAPSAMINDA; 2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE "BANDIRMA HALK EĞİTİMİ İLE YETENEKLERİNİ KEŞFET" İSİMLİ ETKİNLİK PLANLANMIŞTIR. 22 ARALIK 2021 ÇARŞAMBA GÜNÜ, SAAT 13:00' DA MERKEZ BİNA SERAMİK ATÖLYESİNDE SÖZ KONUSU PROJE İÇERİĞİNDE YER ALAN BAŞLANGIÇ EĞİTİMİMİZ OLAN "DOĞADAN GELEN SANAT; 'SERAMİK' " SEMİNERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK. KATKIDA BULUNAN VE KATILIM SAĞLAYAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

"Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Ara

BALIKESİR'İN EĞİTİM KALİTESİNİ VE BAŞARISINI YÜKSELTMEK İÇİN BALIKESİR VALİLİĞİ ÖNCÜLÜĞÜNDE UYGULAMAYA KONULAN "BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ" (BİGEP) KAPSAMINDA; 2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE "BANDIRMA HALK EĞİTİMİ İLE 1 AYDA 1 EĞİTİM" İSİMLİ ETKİNLİK PLANLANMIŞTIR. 16 ARALIK 2021 PERŞEMBE GÜNÜ, SAAT 12:30' DA MERKEZ BİNA KONFERANS SALONUNDA SÖZ KONUSU PROJE İÇERİĞİNDE YER ALAN BAŞLANGIÇ EĞİTİMİMİZ OLAN "İLK YARDIM SOSYAL SORUMLULUKTUR" SEMİNERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK. KATKIDA BULUNAN VE KATILIM SAĞLAYAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. Unutmayalım ki; "İLK YARDIM HAYAT KURTARIR"

Kas

Kolay değil bir nesli yetiştirmek, kolay değil öğretmen olmak, öğretebilmek ve eğitimci olabilmek. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, hayatlarını huzurla geçirebilecekleri bir ömür dileriz.

Bandırma Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak 24 Kasım Öğretmeler Günü için gerçekleştirdiğimiz kahvaltı etkinliğinden, Aşçı Çırağı kursiyerlerimizce yapılan pastanın takdiminden ve Okul Aile Birliğimizin merkezimizdeki sürpriz etkinliğinden görseller haberimizde yer almaktadır.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu "Ulu Önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK´ü" saygıyla anıyoruz.

Müdürlüğümüzce düzenlenen anma programından görseller haberimizde yer almaktadır.

Kas

Okulumuz Aile Birliği' nin 2021/2022 eğitim Öğretim yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Ekim 2021 Salı günü saat 10:00' da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşmiştir.  Yapılan genel kurul toplantısında ŞENGÜL ERGÜN (Başkan), Sevgül ÇELİK (Başkan Yardımcısı), Zahide SARP (Muhasip Üye), Hülya AYDIN (Yazman) ve Ahmet ŞENER (Üye) olarak seçilmiştir. Kendilerine, Okul Aile Birliğimize ve Halk Eğitimi Merkezimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Eyl

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU 2021 - 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM İLK KAYIT ve KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 06 EYLÜL 2021 - 03 EKİM 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Eyl