Şbt

Müdürlüğümüzce başlatılan yardım kampanyamıza halkımızın göstermiş olduğu özverili destekten dolayı teşekkür ederiz.

Merkezimize gelen yardımların tasnif edilerek, paketlenmesi ve ilçemiz yardım toplama merkezlerine ulaştırılmasını sağlıyoruz.

Şbt

Bandırma Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce deprem bölgesine gönderilmek üzere polar battaniye üretimimiz devam etmektedir. GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM

Şbt

Bandırma Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce deprem bölgesine gönderilmek üzere gıda yardımı üretimimiz devam etmektedir. GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM

Şbt

Bandırma Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce deprem bölgesine gönderilmek üzere özellikle polar ve kalın kumaşlardan kışlık giysi üretimine başlanmıştır. GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM

Şbt

İlçemiz yardım toplama merkezlerinde gönüllü olarak çalışan vatandaşlarımıza, Bandırma Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü aşçılık atölyesi eğitici ve kursiyerleri tarafından yiyecek desteği verilmeye başlanmıştır. GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızca 81 ilde, 999 halk eğitimi merkezimizde, Türk müziğini ülkemizin her köşesinde yaşatmak ve sevdirmek amacıyla başlatılan "Şarkılar Bizi Söyler, Biz de Şarkı Söyleriz"  projesi kapsamında Bandırma Halk Eğitimi Merkezi olarak; müzik öğretmenimiz Verda DÖNMEZ şefliğinde kurulan amatör Türk müziği koromuz ile 19 Ocak 2023 Perşembe günü Barış Manço Kültür Merkezinde ikinci konserimizi gerçekleştirdik. Konserimizden görseller haberimizde yer almaktadır. Başta koromuzun şefi Verda DÖNMEZ olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ederiz.

AİLE OKULU PROJESİ EĞİTİMLERİNE MUHTARLAR DA DAHİL EDİLDİ

Anne babalara, sosyal beceri, aile içi iletişim yönetimi, teknoloji kullanımı, ahlaki gelişim, stres yönetimi, sağlıklı beslenme, çevre, ilk yardımın aralarında bulunduğu 14 farklı konuda eğitim veren Aile Okulu Projesi'ne muhtarlar da dahil edildi.

AİLE OKULU PROJESİ EĞİTİMLERİNE MUHTARLAR DA DAHİL EDİLDİ

Ock

Müdürlüğümüzce merkez binamızda açılmış olan Emlak Danışmanlığı kursumuz hakkında bilgi ve kursumuzdan görseller haberimizde yer almaktadır.

Ock

Müdürlüğümüzce merkez binamızda açılmış ve halen devam etmekte olan Yetişkinler I. Kademe Okuma Yazma Öğretimi Ve Temel Eğitim Programı kursumuz hakkında bilgi ve kursumuzdan görseller haberimizde yer almaktadır.

Ock

Müdürlüğümüzce açılmış olan ve halen devam eden Geleneksel El Nakışları kursumuzdan görseller haberimizde yer almaktadır.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızca 81 ilde, 999 halk eğitimi merkezimizde, Türk müziğini ülkemizin her köşesinde yaşatmak ve sevdirmek amacıyla başlatılan "Şarkılar Bizi Söyler, Biz de Şarkı Söyleriz"  projesi kapsamında Bandırma Halk Eğitimi Merkezi olarak; konservatuvar mezunu öğreticimiz Orhan DEMİR şefliğinde kurulan amatör Türk müziği koromuz ile 05 Ocak 2023 Perşembe günü Barış Manço Kültür Merkezinde ilk konserimizi gerçekleştirdik. Konserimizden görseller haberimizde yer almaktadır. Başta koromuzun şefi Orhan DEMİR olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ederiz.

Ock

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilçemize gelen Balıkesir Valimiz Sayın Hasan ŞILDAK güne 'birinci öncelik' dediği eğitim ile başladı. Eşi Fatma Nur ŞILDAK ile birlikte Bandırma İlçesi Yeniyenice Mahallesi İlkokulunu ziyaret eden Valimiz Sayın Hasan ŞILDAK yine aynı okulda bulunan köy yaşam merkezinde de incelemelerde bulundu. Köy Yaşam Merkezi içerisinde yer alan Kadın Bluz Dikimi kursumuzu ziyaret eden Sayın Valimiz kurs öğretmenimiz ve kursiyerlerden kurs hakkında bilgi aldı.

Ara

Görünen yüzüyle internette bugün İletişim, bilgiye ulaşma, eğlence, bankacılık, alışveriş ve diğer pek çok şeyi yapabiliyoruz. Peki, internette başka neler var? Suçlar, suçlular, dolandırıcılar, istismarcılar, siber zorbalar, tacizciler, teşhirler... Teknoloji hızla gelişirken, sanal alemin görünmeyen, bu karanlık yüzünde olanlar da artarak devam ediyor.

Ara

Merkez binamızın 1. ve 2. katlarında eski araç gereçlerin boyanıp, atık eşyalardan yeni tasarımlar yapılarak, kitap toplama kampanyası ile toplanan kitaplar sayesinde Sıfır Atık Kütüphanemiz oluşmuştur. Kurumumuz idareci, öğretmen ve kursiyerlerimizin yardımlarıyla oluşturduğumuz sıfır atık kütüphanemiz ile güzel bir ortam sunmanın mutluluğunu yaşıyor ve hepinizi kitap okumaya merkezimize davet ediyoruz.