BALIKESİR / BANDIRMA - Bandırma Halk Eğitimi Merkezi

AİLE OKULU PROJESİ EĞİTİMLERİNE MUHTARLAR DA DAHİL EDİLDİ - 1

AİLE OKULU PROJESİ EĞİTİMLERİNE MUHTARLAR DA DAHİL EDİLDİ

Anne babalara, sosyal beceri, aile içi iletişim yönetimi, teknoloji kullanımı, ahlaki gelişim, stres yönetimi, sağlıklı beslenme, çevre, ilk yardımın aralarında bulunduğu 14 farklı konuda eğitim veren Aile Okulu Projesi'ne muhtarlar da dahil edildi.

Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan, geçen yıl 81 ilde yaygınlaştırılan ve bugüne kadar 1 milyon 250 bin ailenin eğitim aldığı Aile Okulu Projesi ile anne babalara, sosyal beceri, aile içi iletişim yönetimi, teknoloji kullanımı, ahlaki gelişim, stres yönetimi, sağlıklı beslenme, çevre, ilk yardımın aralarında bulunduğu 14 farklı konuda destek sağlanıyor.

İçeriği sürekli güncellenen ve farklı kesimlerden birçok kişiye ulaştırılan eğitimlere muhtarlar da dahil edildi. Aile Okulu Projesiyle belirlenen 14 alanda Türkiye'nin dört bir yanında muhtarlara dersler veriliyor. İlçemiz Paşakent  Mahalle Muhtarı Nurten SARIALTIN' ın eğitimler hakkında görüşleri haberimizde yer almaktadır.

Yayın: 16.01.2023 - Güncelleme: 16.01.2023 18:17 - Görüntülenme: 116